Οι top τάσεις της μόδας ( από 10 έως 35 ευρώ)

Η Άνοιξη είναι εδώ, το καλοκαίρι έρχεται ολοταχώς και οι top τάσεις της φετινής μόδας είναι πιο λαμπερές από ποτέ. Προτάσεις για να τις φορέσετε ξοδεύοντας από 10 έως 35 ευρώ, λοιπόν, γιατί (τα ξαναείπαμε αυτά) το στυλ δεν είναι θέμα τσέπης.  Έχουμε και λέμε. Οι top τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 είναι:

- Το εκτυφλωτικό κίτρινο χρώμα
- Το φωτεινό ροζ
- Οι γυμνοί ώμοι
- Τα φλοράλ
- Οι ρίγες

- Τα βολάν
- Οι διαφάνειες


Μπορείτε να φορέσετε όποια από αυτές σας ταιριάζει ή και να συνδυάσετε πολλές μαζί, όπως προσπάθησα να κάνω εγώ στις ιδέες που σας προτείνω. Και επειδή μου γκρινιάξατε ότι θέλετε να βρίσκετε πιο εύκολα τα κομμάτια που αναρτώ, σας γράφω και τους κωδικούς τους δίπλα, ενώ φρόντισα να βρω και 
κάποια plus size ρούχα για τις φίλες που έχουν παραπάνω κιλά.

Ξεκινάω από ένα φόρεμα που λάτρεψα. Είναι και φλοράλ και κίτρινο, με μαργαρίτες και λεμόνια! Η τιμή του 30.67 ευρώ.


Στο ίδιο ύφος και το επόμενο, μόνο που αυτό έχει και τους ώμους έξω, συνδυάζοντας έτσι τρείς τάσεις μαζί. Φοριέται σαν μίνι φόρεμα ή σαν μακρυά μπλούζα με κολάν/παντελόνι από κάτω. Είναι στα 22.85 ευρώ (από το rosewholesale.com).


Κίτρινο σαν καναρίνι και το επόμενο φόρεμα, στα 19.15 ευρώ.



Φλοράλ, κίτρινο, γυμνοί ώμοι και βολάν για το σικάτο μάξι φόρεμα που κοστίζει 34.67 ευρώ.

Για πιο light κίτρινες εμφανίσεις, ένα φόρεμα που συνδυάζει και την τάση της διαφάνειας, στα 23.95 ευρώ.



ενώ για τις πιο συνηρητικές, υπάρχει και η παρακάτω πανέμορφη επιλογή με τιμή 30.67 ευρώ.


Εάν δεν θέλετε να ντυθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα κίτρινα, μπορείτε απλώς να φορέσετε μία εκτυφλωτικά κίτρινη μπλούζα, όπως αυτή που διάλεξα, με τιμή 11.33 ευρώ.
ή μία φλοράλ φούστα με κίτρινα στοιχεία, όπως οι ρομαντικοί ήλιοι της επόμενης. Η τιμή της είναι 14.73 ευρώ.
ή ένα έντονα κίτρινο κολιέ όπως αυτό, που είναι στα 15 ευρώ, αλλά μπορεί να μεταμορφώσει μία απλή εμφάνιση, σε σούπερ-βραδινή!
όπως και το επόμενο φλοράλ κολιέ με τιμή 13.76 ευρώ.

Πάμε τώρα στην άλλη μεγάλη τάση της σεζόν, το φωτεινό ροζ. Το μίνι φόρεμα ή μίνι μπλούζα που ακολουθεί κοστίζει 12.68 ευρώ.
ενώ η τουνίκ 14.13 ευρώ.

Μπορείτε και στην περίπτωση του ροζ να φορέσετε μόνο ένα στοιχείο σε αυτό το χρώμα, όπως η παρακάτω φούστα στα 24.91 ευρώ,
μία μακρυά ζακέτα των 17.23 ευρώ 


ή ένα εντυπωσιακό ροζ κολιέ, στα 11.47 ευρώ 


Τα φορέματα με λουλουδιαστά εμπριμέ, γυμνούς ώμους και βολάν, θα φορεθούν πολύ φέτος, όπως αυτό της φωτογραφίας που κοστίζει 21.60 ευρώ.

ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τα ριγέ ρούχα που αφήνουν γυμνούς τους ώμους, όπως το φόρεμα των 17.65 ευρώ που συνδυάζει και το ροζ χρώμα.


Οι ρίγες είναι ένα από το trends της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίριτου 2017. Σε λευκό-μπλε ναυτικό στυλ ή και σε αλλλους συνδυασμούς, τις βρίσκουμε σε φορέματα όπως το παρακάτω που κοστίζει 15.69 ευρώ.
σε μπλούζες όπως αυτή των 14.08 ευρώ.

ή οι δύο επόμενες  που συνδυάζουν και την τάση των γυμνών ώμων. Στα 
16.27 ευρώ η πρώτη 



στα 13.93 ευρώ η δεύτερη, που λόγω βολάν αποτελεί ένα από τα κομμάτια-"κλειδιά" του καλοκαιριού.

Υπέροχο και το ναυτικό φόρεμα της φωτογραφίας, με πιο διακριτικές τις λευκές ρίγες του και τιμή 37.39 ευρώ, εγώ θα το φορούσα με κίτρινες γόβες



ΟΙ TOP ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ PLUS SIZE


Όλες οι top τάσεις της μόδας που σας παρουσίασα παραπάνω, υπάρχουν πλέον και σε μεγάλα μεγέθη. Αυτά που επέλεξα φτάνουν μέχρι το size 5 XL.
Στα 10.61 ευρώ η φλοράλ πουκαμίσα,

11.72 ευρώ το μπλέ πουκάμισο με τα λευκά λουλούδια

στα 10.28 ευρώ η κομψή κίτρινη μπλούζα  

στα 13.74 ευρώ η υπέροχη ριγέ τουνίκ

10.60 ευρώ κοστίζει η φλοράλ ροζ μπλούζα




ενώ η ιδιαίτερη λευκή πουκαμίσα είναι στα 7.41 ευρώ και σε συνδυασμό με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.



Να διευκρινίσω πως ούτε αυτό το θέμα είναι διαφημιστικό, όπως κανένα από τα ανάλογα που έχουν προηγηθεί. Μπορείτε να τα διαβάσετε στα λινκ που ακολουθούν:

Χειροποίητα φορέματα για το red carpet, έως 100 ευρώ.

Νύφες, κουμπάρες και καλεσμένες από 90 ευρώ (γιατί η κρίση θέλει καλοπέραση!)

Comments