Πού χαθήκανε τα κορίτσια που ψήφισαν τον (sexy) Αλέξη και τον (hot) Γιάνη...

 Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, με βασικό κριτήριο ( ίσως και το μόνο) ότι έβρισκαν hot τον Γιάνη και sexy τον Αλέξη.

Υπερασπίζονταν με περίσσιο θράσος την επιλογή τους κι έκαναν χυδαίο λεκτικό διαδικτυακό bulling σε οποιον τολμούσε να εκφράσει διαφορετική άποψη στηριγμένη σε πολιτικά ή/και λογικά επιχειρήματα.

Συσπειρωμένες σε βαθμό που θα ζήλευε και ο Παπανδρέου (ο original)  το '81, έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα. Για τον "λαχταριστό Γιάνη" και τον "γλυκούλη Αλέξη" όπως τους αποκαλούσαν με το πηγούνι υγρό από τα σάλια..

Είμαι βέβαιη πως ο ιστορικός του μέλλοντος θα αφιερώσει ειδικό κεφάλαιο στην χάρη τους, καθώς ποτέ πριν στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας η σεξουαλική στέρηση και φαντασίωση μιας μερίδας ψηφοφόρων, δεν επηρέασε τόσο καταλυτικά το εκλογικό αποτέλεσμα. Και (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) τις τύχες μιας χώρας και του λαού της...

Πού βρίσκονται σήμερα αυτές οι μοιραίες ψηφοφόροι; Εκεί που βρίσκονταν πάντα: στον βολεμένο κόσμο τους.
Στην μόνιμη δουλίτσα τους.
Στην οικονομική προστασία του μπαμπάκα τους.
Στην τακτοποιημένη ζωή που προσφέρει ο σύζυγος ή/και ο γκόμενος. Που μπορεί στο επίμαχο θέμα να είναι ανεπαρκείς και μπροστά τους ο Γιάνης και Αλέξης να μοιάζουν βγαλμένοι απο τις "50 αποχρώσεις του γκρι", αλλά στις παροχές ειναι "άρχοντες".
Άλλος...ψηφίζει, άλλος πληρώνει, που λένε.

Το κείμενο αυτό γράφεται εν θερμώ... Μετά από μία ανάρτηση που έκανε στα social media μια τέτοια ψηφοφορος που επιμένει να δίνει τα " πολιτικά φωτα" της στην ανθρωπότητα. Άσε μας κουκλίτσα μου...

Μαρία Παναγοπούλου
Follow me on facebook

Comments