Κυριακή με τον Ρίτσαρντ Γκιρ- the sequel

Μετά τα ρίγη συγκίνησης που προκάλεσε στο γυναικείο αναγνωστικό κοινό του blog μου το κομμάτι Κυριακή με τον Ρίτσαρντ Γκιρ την περασμένη εβδομάδα, νιώθω υποχρεωμένη να επανέλθω με το "Κυριακή με τον Ρίτσαρντ Γκιρ Νο 2".

Θα μου πείτε "υπάρχει κάτι που δεν έγραψες την πρώτη φορά ώστε να το γράψεις τη δεύτερη ;". Ελάτε τώρα... Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας! Καμιά σας δεν διάβασε αυτά που έγραψα. Όλες τη φωτογραφία του κοιτούσατε...

Παρ' όλα αυτά εγώ θα σας αποδείξω ότι υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα που μπορώ να γράψω για τον Ρίτσαρντ τα οποία μάλιστα δεν σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση. Γιατί (συγγνώμη που σας το χαλάω άντρες...) υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που καθιστούν τον Γκιρ γοητευτικό εκτός από τους εξόφθαλμα προφανείς.


- Τον γιο του τον τον λένε Όμηρο, όπως και τον πατέρα του

- Σπούδασε 2 χρόνια Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αμχερστ της Μασαχουσέτης αλλά δεν πήρε το πτυχίο του

- Δεν πληρώνεται ποτέ για τις διαφημίσεις που γυρίζει αφού όλα τα έσοδα διατίθενται στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει για το Θιβέτ

- Το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις φτάσει στα Ιμαλάια είναι να βγάλει το ρολόι του γιατί ο χρόνος δεν έχει θέση εκεί

- Παίζει εκπληκτική τρομπέτα και πιάνο. Στην καθηλωτική σκηνή του Pretty Woman που ο Ρίτσαρντ παίζει μόνος πιάνο στην αίθουσα του ξενοδοχείου λίγο πριν κατεβει η Τζούλια Ρομπερτς με το μπουρνούζι. (...) , η σύνθεση είναι δική του. Λόγω της τολμηρής εξέλιξης της εν λογω σκηνής (που θα μου την λογοκρίνει το διαδίκτυο) επιλέγω ένα αλλο βίντεο από την ταινία Mr Jones στην οποία ξεδιπλώνει το ταλέντο του στην κλασική μουσική.

Απολαύστε τον! Ως πιανίστα και μόνο...




Καλή Κυριακή!

Μαρία Παναγοπούλου

thisismarias.blogspot.gr

Comments