Τραμπ είσαι και φαίνεσαι... (με τις υγείες μας)

Η σημερινή ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να είναι άλλο ένα σκετσάκι των Ράδιο Αρβύλα. Δυστυχώς δεν είναι. Ο πιο αντιπαθής και (για πολλούς) επικίνδυνος πλανητάρχης γίνεται και επισήμως κάτοικος του Λευκού Οίκου. Στο πλευρό του, η Μελάνια. Μια γυναίκα που μέχρι σήμερα θα μπορούσε να εισβάλλει στο οβάλ γραφείο μόνο με την ιδιότητα της Μονικας Λεβίνσκι, γίνεται πλέον η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Αφήνω για λίγο κατά μέρους το (ανατριχιαστικό) πολιτικό πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε ο Τραμπ τις αμερικανικές εκλογές και στέκομαι στο περιτύλιγμα. Γιατί, το νέο προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, ζει κυρίως για να φαίνεται!

Αυτός, ένας κροίσος που κατά βάθος ήθελε να γίνει τηλεπαρουσιαστής reality, πρωταγωνιστής διαφημίσεων για λογαριασμό των McDonald's, της Pizza Hut και της Pepsi, κομπάρσος στους Simps και στην ταινία Μονος στο σπίτι 2, διοργανωτής διαγωνισμών ομορφιάς (with benefits βεβαίως βεβαίως)... Και έγινε!



Αυτή, μία Σλοβένα καλλονή που κυνήγησε το όνειρό της και μετανάστευσε στην Αμερική, όπου και εργάστηκε σαν μοντέλο, με δυνατό σημείο της τις γυμνές φωτογραφήσεις. Γνωρίστηκε με τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ (προφανώς όχι σε φιλολογική βραδιά..), είδε στα καλαμποκί μαλλιά του την ευκαιρία της ζωής της και την βούτηξε για τα καλά. Το 2005 έγινε γυναίκα του και 12 χρόνια αργότερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Pas mal,  που θα λεγε και η Κάρλα (Μπρούνι).

Από σήμερα, οι Τραμπ είναι οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου. Οι πλανητάρχες ενός κόσμου που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς υπό την μουσική υπόκρουση του άσματος "Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά".

Enjoy your flight! Με τις υγείες μας!

Μαρία Παναγοπούλου




Comments