Όταν ο Ντάνος τραγουδάει Ξυλούρη (ο τελικός είναι πολύ κοντά!)

Στο πάρτυ της ένωσης των ομάδων του Survivor που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας, γίνεται ένας διαγωνισμός τραγουδιού μεταξύ των παικτών, που θυμίζει φυσικά καραόκε, αφού οι περισσότεροι δεν το διαθέτουν το ταλέντο.

Τα κορίτσια επιλέγουν να δείξουν την sexy πλευρά τους. Μπουτάκια και κοιλίτσες έξω, ναζιάρικα λικνίσματα και λάγνες ματιές είναι τα συστατικά της "επιτυχίας" τους.

Οι άντρες πάλι, στην πλειοψηφία τους κάνουν πλάκα, με τον Σπαλιάρα και τον Βασάλο να κοντράρονται στο ποιος θα "εκετελέσει" καλύτερα Ρουβά.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το φαβορί που και οι δύο ομάδες επιχείρησαν με κάθε τρόπο να ξεφορτωθούν; Επιλέγει να τραγουδήσει Ξυλούρη. Την "Μπαλάντα του κυρ Μέντιου", σε στίχους Κώστα Βάρναλη και μουσική Νίκου Ξυλούρη:


Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς...


Από το τρέιλερ προκύπτει ότι η "ερμηνεία" του είναι κακή (πολύ!). Είναι σαν να ακούω και να διαβάζω ήδη τα αρνητικά σχόλια (που πιθανότατα θα αγγίξουν και πάλι τα όρια της υπερβολής). Ωστόσο, η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι οι τηλεθεατές δεν θα κρίνουν τον Αγγελόπουλο για την φωνή του, αλλά για την επιλογή του. Που και στο θέμα αυτό είναι μοναχική, απόμακρη, διαφορετική από του μπουλουκιού.

Αν υπήρχε κάτι που ΔΕΝ είχε κάνει μέχρι σήμερα ο Ντάνος για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στον τελικό του Survivor, εκτιμώ ότι μόλις το έκανε (ακόμη κι αν γνωρίζει το τραγούδι απο τον Νότη Σφακιανάκη...).


Και κάτι τελευταίο για την παραγωγή του ΣΚΑΪ: ο Άκης Δείξιμος που τραγουδάει μαζί με τα παιδιά στο πάρτυ της ένωσης είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με ήθος και χαρακτήρα που σπανίζουν. Μία αναφορά στο όνομά του στο τρέιλερ, την θεωρούσα δεδομένη γιατί την έχει κερδίσει με το σπαθί του. Λυπάμαι που δεν έγινε...

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.blogspot.gr
follow me on facebook


Comments