"Γουστάρω να με φτύνει ο Καρβέλας και να με δέρνει ο άντρας μου. Ψέματα να πω;"



Για την κίνηση του Νίκου Καρβέλα να πετάξει την τσίχλα του σε μία διαγωνιζόμενη του μουσικού reality Star Academy του Epsilon, έχουν γραφτεί πολλά. Θα σταθώ στην αιχμηρή δήλωση της πρώην αρχισυντάκτριας του παιχνιδιού η οποία αποχώρησε καταγγέλλοντας ότι "είναι δύσκολο να μένεις, όταν βλέπεις ότι κάποιος “γκρεμίζει” κάτι που αγαπάς, το πετά σαν τσίχλα", καθώς και στην απόφαση της διευθύντριας της "Ακαδημίας" Κατερίνας Γκαγκάκη να απέχει από τα live σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ίδιο περίπου λόγο.

Χθες βράδυ, λοιπόν, στην εκπομπή "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη φιλοξενήθηκε ο παίκτης που αποχώρησε από το Star Academy αυτήν την εβδομάδα (οκ, ξέρω ότι δεν έχετε ιδέα ποιος είναι αφού το εν λόγω show το παρακολουθούν αυστηρά οι συγγενείς των συμμετεχόντων, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).

"Άμα μου πέταγε εμένα ο Καρβέλας την τσίχλα, θα την έπιανα και θα την μάσαγα. Γουστάρω. Ψέματα να πω;", δήλωσε ευθαρσώς ο Σταύρος Γιάννου, όταν τέθηκε το επίμαχο θέμα.

Μία απάντηση που μου θύμισε την περίπτωση μίας γυναίκας που είχα γνωρίσει κάποτε την οποία ο άντρας της, κάθε φορά που θύμωνε την πλάκωνε στα χαστούκια!

-Γιατί τον ανέχεσαι τον αλήτη;, την είχα ρωτήσει εξοργισμένη.
-Σου απαγορεύω να τον λες αλήτη! Άντρας είναι. Δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του!, με είχε αποστομώσει, όπως περίπου ο παίκτης του Star Academy.

Καρβέλας είναι, ό,τι θέλει κάνει, σου λέει, και μάλιστα έχοντας απέναντί του ανθρώπους που "γουστάρουν"

Ας μην είμαστε υποκριτές: οι άνθρωποι που επέλεξαν τον Νίκο Καρβέλα για το Star Academy είναι οι ίδιοι που επέλεξαν και τους παίκτες. Και ήξεραν καλά τι έκαναν! Αν μάλιστα τα νούμερα ήταν αποθεωτικά, θα ένιωθαν και δικαιωμένοι! Η αποτυχία, φέρνει γκρίνια. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω...


Μαρία Παναγοπούλου

Comments