Χειροποίητα φορέματα για το red carpet, έως 100 ευρώ.

Τα θέματα με τα φορέματα για Νύφες, κουμπάρες και καλεσμένες από 90 ευρώ και τα Ρούχα σε στυλ '60s με 10-15 ευρώ, έκαναν θραύση και τα μηνύματα που μου στείλατε για ακόμη περισσότερα "μυστικά sites" ήταν πολλά. Σήμερα, θα σας "συστήσω" λοιπόν το magbridal.com. 

Το ανακάλυψα πριν από κάποια χρόνια αναζητώντας ένα οικονομικό αλλά καλοραμμένο φόρεμα για έναν γάμο. Όταν το παρέλαβα, διαπίστωσα ότι η ποιότητα του ήταν καλή (πάντα σε σχέση με την τιμή του). Όσο για την εμφάνισή μου, απέσπασε τόσο κολακευτικά σχόλια, που αισθάνθηκα ότι κανένας δεν θα με πίστευε αν του έλεγα ότι είχα διαθέσει 105 ευρώ! 


Στα θετικά του site:
τα καλά υφάσματα (ειδικά οι δαντέλες και τα κεντήματα),
οι καλές τιμές (σε σχέση με αυτό που αγοράζεις)
και η δυνατότητα να ραφτούν τα ρούχα στο χρώμα που επιθυμείς και στις δικές σου διαστάσεις (τα μεγέθη ξεκινούν από ευρωπαϊκό 32 και φτάνουν μέχρι 56).

Στα αρνητικά η ακριβή χρέωση εξόδων αποστολής, η μεγάλη καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης και η απόκλιση των χρωματων (στο δικό μου φόρεμα ήταν αισθητή).

Πάμε λοιπόν να δούμε φορέματα για το... red carpet μέχρι 100 ευρώ, σε μίντι ή μίνι γραμμή. Θα ακολουθήσει δεύτερο μέρος με τις μάξι δημιουργίες για την περίπτωση που... προταθείτε για Όσκαρ!

Ξεκινάω με το υπέροχο σατέν που έχει αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο στην πλάτη, όπως φαίνεται στην προηγούμενη φωτογραφία. Η τιμή του είναι στα 59.56 ευρώ.


Ακολουθεί το αγαπημένο μου. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σας εξηγήσω το γιατί. Αν το αγόραζα θα τολμούσα το κόκκινο χρώμα -μην σας πω και το καπέλο!-. Τιμή 71.47 ευρώ





Το φόρεμα που ακολουθεί είναι ένα μικρό έργο τέχνης κεντημένο στο χέρι και είναι σε προσφορά για λίγες μόνο μέρες, στην τιμή των 95.30 ευρώ.


Για μία εντυπωσιακή εμφάνιση και το επόμενο. Μπορεί και αυτό να γίνει σε δεκάδες χρωματικούς συνδυασμούς και είναι λίγο ακριβότερο από τα υπολοιπα, στα 119,13 ευρώ.




Σε ειδική προσφορά για λίγες ημέρες και το δαντελένιο φόρεμα της φωτογραφίας, στα 89,34 ευρώ.


Επίσης ένα αγαπημένο σχέδιο το παρακάτω, συνδυάζει μοναδικά το μπεζ τούλι με κόκκινο κέντημα να κάνει τη διαφορά! Η τιμή του στα 76,44 ευρώ!



Και πάμε τώρα σε ένα στενό μαύρο φόρεμα (που μπορεί να γίνει και σε πολλά άλλα χρώματα αλλά θεωρώ ότι το μαύρο αναδεικνύει το σχέδιο). Με τιμή 87,30 ευρώ είναι η επιτομή του στυλ.



Σειρά έχουν τρία αέρινα φορέματα με υπέροχες λεπτομέρεις στη ραφή και το κέντημα, που δυστυχώς δεν διακρίνονται καλά στις φωτογραφίες. Στα 98.28 ευρώ το πρώτο, 95.30 ευρώ το δεύτερο, 76.44 ευρώ το τρίτο και το τέταρτο.







Αν είστε fan του στυλ της Κέιτ Μίντλετον, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε ότι το κομψο μωβ δαντελένιο φόρεμα που φοράει στην φωτογραφία, κοστίζει 82.54 ευρώ (και μπορεί κανείς να το αποκτήσει και σε άλλα χρωματάκια αν θεωρεί ελαφρώς δυσοίωνο το μωβάκι).





Η αποθέωση του κλασικού μίντι φορέματος στις δύο δημιουργίες που ακολουθούν. Ο συνδυασμός της διαφάνειας με το κέντημα κάνει την διαφορά στο πρώτο, που είναι στα 113.17 ευρώ,




ενώ η δαντέλα πρωταγωνιστεί στο δεύτερο, που αν το αγόραζα θα το προτιμούσα σε αυτό ακριβώς το χρυσαφί χρώμα. Η τιμή του είναι 89.34 ευρώ.



Για το τέλος κράτησα κάτι πιο  sexy. Το περίτεχνο κέντημα που υπάρχει στο μπούστο και στην πλάτη, προσπαθεί να κλέψει την παράσταση από την σιλουέτα του μοντέλου. Αν την διαθέτετε, τολμήστε το! Η τιμή του, 78.42 ευρώ.




Στο ίδιο site υπάρχει και τεράστια ποικιλία παπουτσιών, με τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ και φτάνουν στα 60 ευρώ. Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να τα δείτε καλύτερα, αν και οι επιλογές που υπάρχουν είναι αμέτρητες.



Να διευκρινίσω ότι και αυτό το θέμα ΔΕΝ είναι διαφημιστικό. Ψυχοθεραπεία μέσω οφθαλμόλουτρου προσφέρει... Enjoy...

Και μην ξεχνάτε: σύντομα ακολουθεί το δεύτερο μέρος με ονειρεμένες maxi δημιουργίες, για την περίπτωση που προταθείτε για Όσκαρ! Η "υπερεκτιμημένη" Μέριλ Στριπ, τι παραπάνω έχει από εσάς;

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.blogspot.gr

follow me on facebook

Comments