ΕΚΤΑΚΤΟ: Τι ντύθηκε η παρουσιάστρια που επέλεξε η ΕΡΤ για τη Eurovision; (έλεος!)

Δευτέρα σήμερα, η δημόσια τηλέοραση αποφάσισε να προβάλλει την εκπομπή για την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε φέτος στη Eurovision.

Καλά δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι το Survivor "σαρώνει" και αυτή τη Δευτέρα έχει και Ραδιο Αρβύλα;, αναρωτήθηκα η αφελής ξανθιά τηλεθεάτρια.

Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν τον διαγωνισμό την Πέμπτη το βράδυ π.χ. που δεν έχει Survivor και τελείωσε και το The Voice; Γιατί η αποψινή βραδιά δεν είναι μία συνηθισμένη βραδιά στην δημόσια τηλεόραση, την οποία οι πολικές τηλεθέασεις δεν την απασχολούν ουδόλως. Είναι μια βραδιά που οι τηλεθεατές είναι απαραίτητοι αφού υποτίθεται αυτοί θα επιλέξουν ποιο από τα 3 τραγούδια της Demy θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision,
συνέχισα το ανόητο παραλήρημα.

Άσε μας ρε Μαρία! Τόσοι διευθυντάδες άνθρωποι στην ΕΡΤ, ξέρουν τι κάνουν. Γι αυτό τους πληρώνουν. Ποια είσαι εσύ που θα τους κάνεις υποδείξεις, μάλωσα τον εαυτό μου για το θράσος του. Και τέλος πάντων, Demy, Ευαγγελινός, Κοντόπουλος, δεν μπορεί, κάτι καλό θα προκύψει, σκέφτηκα και κάθισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα.


Και τότε την είδα!!


Μία ωραιότατη κυρία με κοντά πλατινέ μαλλιά, ντυμένη με ένα σατέν ρούχο σε αποχρώσεις του φούξια και του κόκκινου, βγαλμένο θαρρείς από το συνοικιακό καρναβάλι. 

Δίπλα της ο παρουσιαστής της βραδιάς κ. Αντώνης Λουδάρος, που σαν ηθοποιό και τραγουδιστή τον θεωρώ εξαιρετικό, σαν παρουσιαστή δεν-καταλαβαίνω-γιατί-επιμένουν-να- του-δίνουν-εκπομπές... Άραγε στις πόσες αποτυχημένες προσπάθειες καίγεσαι;

Δεν μπορεί, αυτή η κυρία θα είναι του χορευτικού και επειδή είναι live το πρόγραμμα μπερδεύτηκε και πήγε δίπλα στον παρουσιαστή, υπέθεσα μα πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, ήρθε η πανηγυρική διάψευση μου.

Η κυρία με την σατέν αποκριάτικη φορεσιά στις αποχρώσεις του φούξια και του κόκκινου είναι, λέει, η παρουσιάστρια της βραδιάς. Ονομάζεται Έλενα Μπουζαλά, εργάζεται στην δημόσια τηλέοραση και την επέλεξαν οι ιθύνοντες να σταθεί στο πλευρό του κ. Λουδάρου. Χωρίς προφανώς να την ενημερώσουν ότι το τριώδιο έκλεισε.

Λυπάμαι... Έχει και η αντοχή μου τα όριά της. Τόσο κιτς, δεν το αντέχω. Και πιστέψτε με, είμαι πολύ ανθεκτική στο κιτς...

Τηλεκοντρόλ και Survivor λοιπόν.

Με συνοπτικές διαδικασίες...

Καλή Αποκριά ΕΡΤ. Και του χρόνου, σπίτια σας...

Υ.Γ. Η φωτογραφία προέρχεται το aixmi.gr και την δανείστηκα για να την μοιραστώ μαζί σας...

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.blogspot.gr
Follow me on facebook








Comments