Είδη σπιτιού, δωράκια και διακοσμητικά με το όνομά σας (έως 45 ευρώ)

Το "μυστικό" που θα σας αποκαλύψω σήμερα, δεν είναι απλώς ένα site με είδη σπιτιού και διακόσμησης. Είναι έρωταςΤο όνομα αυτού notonthehighstreet.com. Και προσοχή, σας προειδοποιώ: είναι εθιστικό. Αν "μπεις", δεν θέλεις να "βγεις"!

Υπάρχουν χιλιάδες είδη σε αυτό: έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, αξεσουάρ για γάμους, βαπτίσεις και πάρτυ, αντικείμενα για παιδιά, άνδρες, γυναίκες, σκύλους, γάτες. 


Εγώ θα σας μιλήσω για την μεγάλη μου αδυναμία: τα λεγόμενα "personalized". Αυτά δηλαδή στα οποία ζητάς να γραφτεί ό,τι θέλεις εσύ, από όνομα μέχρι μήνυμαΌπως οι ξύλινες βάσεις για κινητό στην παρακάτω φωτογραφία (τιμή περίπου 35 ευρώ, code: personalised-phone-stand).


Τα αντικείμενα που επέλεξα και σας δείχνω σήμερα, είναι οι πιο οικονομικές λύσεις, που δεν ξεπερνούν τα 45 ευρώ. Όπως θα διαπιστώσετε, όσο πιο εξειδικευμένο είναι αυτό που πωλείται τόσο ανεβαίνει η τιμή του, η οποία μπορεί να φτάσει και σε δυσθεώρητα ύψη. Όπως για παράδειγμα, το ξύλινο παγκάκι με τα ονόματα του ζευγαριού, την ημερομηνία γάμου του και μία ευχή σκαλισμένη που (κρατηθείτε!) κοστίζει 1.048 ευρώ!!



Ευτυχώς υπάρχουν και αμέτρητες επιλογές σε πολύ καλές τιμές, όπως αυτές που ακολουθούν. Ιδέες που ενδεχομένως μπορείτε να τις παραγγείλετε και σε δικούς σας, τεχνίτες ή καλλιτέχνες.
Μια συμβουλή μόνο: εάν δωρίσετε κάτι τέτοιο, κάντε το σε κάποιον που να μπορεί να εκτιμήσει την πραγματική του αξία. Συνάρτηση της μοναδικότητας του, του χρόνου που διαθέσατε και της αγάπης με την οποία το κάνατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, εκτιμούν μόνο τις ασημένιες κορνίζες...


Ξεκινάω με ένα υπέροχο ξύλινο κουτί για να φυλάτε μέσα τις φωτογραφίες σας. Στις εξωτερικές θήκες του μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας εικόνες ενώ στο καπάκι του, ζητάτε να σκαλιστεί το μήνυμα που επιθυμείτε. Τιμή περίπου 30 ευρώ. (code: 
personalised-oak-photo-cube-keepsake-box)



Ενα ονειρεμένο ξύλινο ράφι, τώρα, με δύο κορνίζες για φωτογραφίες και σκαλισμένο το προσωπικό σας μήνυμα, στα περίπου 42 ευρώ. Το λάτρεψα! (code: personalised-solid-oak-shelf)



Όπως λάτρεψα και αυτό το κουτί κλειδιών, στο οποίο μπορείτε να ζητήσετε να χαραχτεί το επίθετο της οικογένειας και η διεύθυνσή της. Τιμή 30 ευρώ (code: 
personalised-key-cupboard)


Από ξύλο και η επόμενη πρόταση. Ένα πρωτότυπο βάζο για λουλούδια, στο οποίο μπορείτε να χαράξετε μία καρδιά και τα αρχικά ή την ημερομηνία που θέλετε. Τιμή περίπου 42 ευρώ. (code: personalised-carved-birch-wood-vase).



Βάζο και το επόμενο, από άλλο υλικό σε άλλο στυλ, με την δυνατότητα να χαραχτεί σε αυτό το όνομα της οικογένειας που επιθυμείτε. Τιμή 41 ευρώ (code: personalised-family-name-copper-ombre-vase)



Δύο αγαπημένα μου αντικείμενα, είναι τα σουβέρ που κουμπώνουν σαν κομμάτια παζλ μεταξύ τους με τα ονόματα του ζευγαριού ή όλης της οικογένειας πάνω σε αυτά. Τιμή 20 ευρώ το σετ για το πρώτο (code:set-of-two-personalised-cut-out-walnut-jigsaw-coasters) και 30 ευρώ για τα 4 κομμάτια στο δεύτερο (code: four-solid-walnut-personalised-coasters).




Και τα δύο επόμενα ανήκουν στα είδη που αγαπώ. Ένα ξύλικο "καφάσι" για να τακτοποιείτε τα αντικείμενα του μπάνιου σας, με το όνομα της οικογένειας ή ενός μέλους της, χαραγμένο στην μπροστινή μεριά. Τιμή περίπου 40 ευρώ (code: personalised-crate-bathroom-storage).



Και ένα ξύλο τυριών, με τα ονόματα του ζευγαριού χαραγμένα πάνω σε αυτό και την ημερομηνία της επετείου του. Τιμή περίπου 36 ευρώ.




Φτάνουμε τώρα σε κάποια αντικείμενα στα οποία οι επιλογές είναι δεκάδες. Ποδιές κουζίνας και υπέροχα διακοσμητικά μαξιλάρια με το προσωπικό σας μήνυμα τυπωμένο πάνω τουςΔιάλεξα ενδεικτικά τις δύο ποδιές που ακολουθούν, στις οποίες μπορείτε να ζητήσετε να γραφτεί το όνομα που θέλετε (τιμή περίπου 30 ευρώ)




και τρία μαξιλάρια. Το πρώτο είναι κατάλληλο για δώρο γενεθλίων, αφού μπορεί να γραφτεί πάνω το όνομα και η ημερομηνία γέννησης. Tιμή 24 ευρώ (code: personalised-made-in-birthday-year-cushion)



Το δεύτερο είναι ιδανικό για ζευγάρια, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε τo επιθετό τους δίπλα στο "mr & mrs" μαζί με την ημερομηνία του γάμου τους. Τιμή περίπου 36 ευρώ (code:personalised-mr-and-mrs-cushion)



Και το τρίτο, απευθύνεται σε οικογένειες. Επιλέγετε εσείς πόσους πιγκουίνους θα χρησιμοποιήσετε καθώς και τα ονόματα που θα γράψετε. Τιμή 38 ευρώ (code: personalised-penguin-family-cushion).




Ερωτευμένοι πιγκουίνοι, το θέμα και του επόμενου αντικειμένου. Διαλέξτε χρώμα, γράψτε τα ονόματα σας και την ημερομηνία γνωριμίας ή γάμου σας και εντυπωσιάστε τον/την. Τιμή περίπου 30 ευρώ (code: personalised-penguins-in-love-picture).



Κορνίζες-μαγνητάκια για το ψυγείο, έχουν σειρά τώρα, πάνω στις οποίες μπορείτε να χαράξετε όποιο μήνυμα θέλετε. Τιμή στα 17 ευρώ τα 3 κομμάτια. (code: personalised-polaroid-picture-frame)



Κορνίζες με τα προσωπικά σας μηνύματα αγάπης χαραγμένα σε αυτές, σε τιμές από 30 ευρώ οι επόμενες (code: contemporary-personalised-photo-frame-for-mum)



Υπέροχο είναι και το οικογενειακό πόστερ που ακολουθεί, στο οποίο επιλέγετε εσείς τα μέλη που θα αποτυπωθούν και φυσικά το επίθετο της οικογένειας που θέλετε να γραφτεί. Τιμή περίπου 30 ευρώ (code: apieceof/product/the-family)



Στην ίδια λογική και το οικογενειακό καδράκι από... κουμπιά, περίπου στα 28 ευρώ (code: personalised-family-print).


Ακολουθεί ένα ρολόι τοίχου, σε ποικιλία χρωμάτων, ιδανικό για δώρο γάμου ή επετείου καθώς μπορεί να γραφτεί σε αυτό το όνομα του ζευγαριού και η ημερομηνία γάμου του. Τιμή 30 ευρώ (code: anniversary-clock).


Μεγάλη ποικιλία και ακόμη μεγαλύτερη φαντασία, υπάρχει και στα αυτοκόλητα τοίχου, τα οποία μπορούν να γίνουν παραγγελία στο όνομα ή στο μήνημα που θέλετεΞεκινάω από το (ιδεοψυχαναγκαστικό) αγαπημένο μου "Παρακαλώ βγάλτε τα παπούτσια σας". Τιμή 30 ευρώ. (code: bertie-the-penguin-personalised-wall-sticker)


Το επίθετο της οικογένειας σας, μπορεί να πρωταγωνιστήσε στο επόμενο, που κοστίζει περίπου 30 ευρώ 
(code: family-monogram)




Ενώ το όνομα του "βλασταριού" σας ανάμεσα στα αστέρια, στο επόμενο αυτοκόλητο. Τιμή 17 ευρώ. (code: apieceof/product/the-family).

Δύο αυτοκόλλητα για τον τοίχο του παιδικού δωματίου, με θέμα τα διαστημόπλοια και τα ονόματα των παιδιών σας στις ανάλογες θέσεις, είναι αυτά που ακολουθούν. Στα 42 ευρώ το πρώτο και στα 20 ευρώ το δεύτερο (code: personalised-space-shuttle-wall-stickers)


Ένα αυτοκόλλητο μέτρο για να σημειώνετε το ύψος του παιδιού σας, μπορεί επίσης να γίνει παραγγελία με το όνομά του και κοστίζει 27.50 ευρώ. (code: personalised-childrens-height-chart).


Για παιδιά και τα επόμενα δύο αντικείμενα. Ένας επάργυρος κουμπαράς- καρουζέλ στον οποίο μπορείτε να γράψετε ό,τι όνομα και μήνυμα θέλετε το πρώτο. Τιμή περίπου 45 ευρώ (code: personalised-carousel-money-box)



Και ένα επιτραπέζιο μονόγραμμα με το όνομα του παιδιού χαραγμένο πάνω σε αυτό, το δεύτερο αντικείμενο. Τιμή περίπου 20 ευρώ (code: personalised-initial-white-letter)

Μαρία Παναγοπούλου
thisimarias.blogspot.gr
follow me on facebook


** Να επισημάνω ότι το άρθρο ΔΕΝ είναι διαφημιστικό, όπως ΔΕΝ είναι και τα ανάλογα με ρούχα που έχω αναρτήσει και μπορείτε να τα δείτε εδώ:


Comments